Acupunctuur-Vernimmen

Testimonials

Monique

Je voelt je thuis bij Yessica in de zen sfeer. Ze luistert aandachtig en bekijkt welke behandeling goed bij je past. Ik voel me na de behandeling weer vol energie. Heerlijk!

Roland

Yessica is gedreven en neemt de tijd voor je. Hele fijne ervaring.

Ria

Ze is zeer nauwkeurig, geduldig en hartelijk.

Bas

30 jaar geleden is bij mij Essentiƫle tremor vast gesteld, hierbij heb ik last van trillende handen en voeten. Volgens de artsen was dit wel een beetje te behandelen met Beta blokkers maar die doen je lichaam meer kwaad dan goed. de bijwerkingen waren dan ook veel erger dan de kwaal. In 2016 nogmaals gevraagd of er onder tussen al een beter alternatief was, maar nee ik moest er maar mee leren leven. Sinds februari 2016 word ik door Yessica behandeld met geweldige resultaten. Ze is lief en bekijkt het hele plaatje, niet alleen heb ik mijn tremor onder controle, ik leef nu ook gezonder en sta steviger in mijn schoenen. Ze heeft veel kennis en legt ook goed uit waarom ze voor een behandeling kiest. Echt een aanrader.

Marjolijn

Yessica is zeer betrouwbaar, discreet en gepassioneerd. Ze weet waar ze mee bezig is en verdiept zich in jouw persoonlijke probleem.

Sporten en blessures

Tijdens het sporten kan het voorkomen dat je blessures oploopt. Dat kan ontstaan doordat je niet genoeg tijd hebt besteed aan het opwarmen van je spieren of door te veel en te lang met dezelfde spiergroep bezig te zijn.
Daardoor kan er pijn ontstaan.
Als je dan beweegt met pijn, ga je die spieren ontzien en met de andere spieren compenseren, waardoor je een disbalans krijgt.
Dit kan je oplossen door fysiotherapie en massage, maar ook met acupunctuur.
Veel mensen zijn bekend met dry needling/ triggerpoint acupunctuur.

Het verschil tussen dry needling/ triggerpoint en acupunctuur:

-Dry needling/triggerpoint acupunctuur is eigenlijk een naald in een knoop van de spier inbrengen, waardoor je de pijn oppervlakkig kan verminderen. Het is geen echte acupunctuur aangezien de behandelaar geen Oosterse methode toepast.
-Acupunctuur gaat qua kennis veel dieper in op de bron van de klacht en de behandeling, waardoor je een beter resultaat bereikt naar mijn mening. Het word aangepakt bij de bron van de klacht door middel van de Chinese filosofie.