Testimonials

Monique

Je voelt je thuis bij Yessica in de zen sfeer. Ze luistert aandachtig en bekijkt welke behandeling goed bij je past. Ik voel me na de behandeling weer vol energie. Heerlijk!

Roland

Yessica is gedreven en neemt de tijd voor je. Hele fijne ervaring.

Ria

Ze is zeer nauwkeurig, geduldig en hartelijk.

Bas

30 jaar geleden is bij mij Essentiƫle tremor vast gesteld, hierbij heb ik last van trillende handen en voeten. Volgens de artsen was dit wel een beetje te behandelen met Beta blokkers maar die doen je lichaam meer kwaad dan goed. de bijwerkingen waren dan ook veel erger dan de kwaal. In 2016 nogmaals gevraagd of er onder tussen al een beter alternatief was, maar nee ik moest er maar mee leren leven. Sinds februari 2016 word ik door Yessica behandeld met geweldige resultaten. Ze is lief en bekijkt het hele plaatje, niet alleen heb ik mijn tremor onder controle, ik leef nu ook gezonder en sta steviger in mijn schoenen. Ze heeft veel kennis en legt ook goed uit waarom ze voor een behandeling kiest. Echt een aanrader.

Marjolijn

Yessica is zeer betrouwbaar, discreet en gepassioneerd. Ze weet waar ze mee bezig is en verdiept zich in jouw persoonlijke probleem.

More from my site

Leave a Reply