Over mij

Mijn naam is Yessica Vernimmen en ben sinds september 2014 afgestudeerd in “Integratiegeneeskunde”. Hiermee wordt bedoeld dat de westerse medische basiskennis is samengevoegd met de Chinese geneeskunde. Hierdoor creëer je een brug tussen beide geneeswijzen en kun je naar mijn inzicht meer voor de patiënt betekenen. In mijn 3e studiejaar ben ik op studiereis geweest in Beijing om stage te lopen in 5 verschillende ziekenhuizen en om college te volgen. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende situaties en behandelingen.

De praktijk is sinds augustus 2014 opgericht door één persoon. Ik heb gebruik gemaakt van neutrale kleuren om een rustige sfeer te creëren. U waant zich in een Zen omgeving waardoor u zelf al rustiger wordt. De positieve omgeving in de praktijk is een goede start om de behandelingen te beginnen.

Wilt u meer weten schroom niet om contact op te nemen.

Aangesloten bij vereniging Zhong.

Zhong is een beroepsvereniging voor acupuncturisten. Iedere therapeut die is aangesloten bij deze vereniging, is goed bevonden en heeft alle verzekeringen en instanties achter zich staan.